استیک مرغ آسیایی

مواد اولیه :

  • سینه‌مرغ و پرتقال و سیب و پیاز متوسط از هر کدام یک عدد
  • زعفران دم کرده و شکر قهوه ای از هر کدام دو قاشق سوپخوری
  • گوجه‌فرنگی و فلفل سبز دو عدد
  • روغن زیتون و سس سویا از هر کدام سه قاشق سوپخوری
  • زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق سوپخوری
  • هل نصف قاشق مرباخوری
  • سرکه 1/4 پیمانه
  • دارچین یک قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

 

تهیه:                                                                                                                       

این غذا می‌تواند برگ برنده‌ای برای مهمانی شما باشد چون هم شکل ظاهری اشتهاآوری دارد و هم بسیار خوشمزه است. سینه‌مرغ را با زعفران، نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم و در یخچال به مدت یک ساعت استراحت می‌دهیم. پرتقال را پوست کنده و به همراه سیب، پیاز و گوجه‌فرنگی داخل مخلوط‌کن ریخته و خوب میکس می‌کنیم سپس ادویه می‌زنیم. سس سویا، سرکه، روغن زیتون و شکر را با هم مخلوط کرده و به مواد می‌افزاییم و خوب هم می‌زنیم و به مدت پنج دقیقه روی حرارت قرار می‌دهیم.

سینه‌مرغ را کمی کوبیده و در تابه داغ کباب می‌کنیم. آنگاه در ظرف مورد نظر ریخته و از سس آسیایی روی آن می‌ریزیم و سرو می‌کنیم. امیدوارم از این غذا لذت کافی را برده باشید.

نکـته:

شکر قهوه‌ای را می‌‌توانید از سوپرمارکت‌های معتبر و فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه نمایید.

/ 0 نظر / 7 بازدید