متبل بادنجان یا باباغنوج

مواد اولیه :

  • بادنجان بزرگ دو عدد
  • ارده چهار قاشق غذاخوری
  • آب لیمو دو قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
  • سیر رنده‌شده یک قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم

 

  طرز تهیه:                                                                                                                                           ابتدا بادنجان‌ها را با پوست روی حرارت گاز کبابی می‌کنیم. سپس پوست آنها را کنده و ریز خرد می‌کنیم. در داخل غذاساز بادنجان‌ها را با ارده آب لیمو، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل مخلوط می‌نماییم. بعد در ظرف مورد نظر ریخته و با روغن زیتون و فلفل قرمز تزیین و میل می‌کنیم.

نکتـه:

میزان ارده، آب لیمو، نمک و فلفل به ذائقه شما بستگی دارد.

بادنجان‌ را بعد از کبابی کردن اگر در آب سرد قرار دهید راحت‌تر پوست‌کنده می‌شود و تلخی بادنجان‌ها نیز گرفته می‌شود.

/ 0 نظر / 15 بازدید