خورش مرغ و غوره

مواد اولیه :

  • مرغ چهار تکه
  • غوره یک پیمانه
  • پیازداغ نصف پیمانه
  • پیاز کوچک یک عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه یک قاشق غذاخوری
  • کره 100 گرم
  • زعفران آب‌شده سه قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • سیر خلال‌شده هفت حبه
  • شکر در صورت تمایل به میزان لازم

 

غذای محلی  استان مازنـدران

 

 

 

 

طرزتهیه:                                                                                                                                                                                                                      

تکه‌های مرغ را با یک عدد پیاز، سه حبه سیر و نصف کره تفت داده سپس نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و به آن آب افزوده می‌گذاریم تا بپزد. در مرحله آخر پخت زعفران‌آب‌شده را می‌افزاییم. جداگانه غوره‌ها را در پیازداغ با چهار حبه سیر خلال‌شده و کره تفت می‌دهیم و یک قاشق رب گوجه‌فرنگی به مواد اضافه می‌کنیم. آن را با یک لیوان آب مرغ می‌پزیم تا آب آن کاملا تبخیر شود. هنگام سرو غذا مواد تهیه شده را به مرغ اضافه می‌کنیم. در صورت تمایل می‌توان از بادنجان سرخ‌شده و شکر نیز در این غذا استفاده کرد.

نکتـه:

بسته به ذائقه می‌توانید یک قاشق زیره، نصف قاشق چایخوری پودر هل، یک قاشق مرباخوری زنجبیل و نصف قاشق چایخوری زعفران و یک قاشق مرباخوری پودر گل‌سرخ را مخلوط کرده و از ترکیب آن به مقدار نصف قاشق مرباخوری به خورش بیفزایید.

/ 0 نظر / 11 بازدید