تـــرین مــرغ

مواد اولیه :

  • ران مرغ پاک‌شده و بی‌استخوان چهار عدد
  • اسفناج 250 گرم
  • سیر سه حبه
  • گوشت چرخ‌کرده یا سوسیس 150 گرم
  • فلفل دلمه‌ای رنگی و پیاز از هر کدام دو عدد
  • کرفس یک شاخه
  • روغن زیتون 1/4فنجان
  • آب لیموترش دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • پنیرپیتزا یک فنجان
  • رزماری یک قاشق مرباخوری

تـــرین مــرغ

تهیه:                                                                                                                        

 برای تهیه آن ابتدا ران‌های مرغ را به مدت 12 ساعت در مخلوط روغن زیتون، آب لیموترش تازه نمک، فلفل،  یک عدد پیاز نگینی‌شده دو حبه سیر و رزماری می‌خوابانیم. گوشت چرخ‌کرده یا سوسیس را با پیاز ریز خردشده کمی تفت می‌دهیم و کنار می‌گذاریم. بعد اسفناج را با یک حبه سیر و کمی فلفل سیاه تفت می‌دهیم و کنار می‌گذاریم. فلفل دلمه‌ای را برش داده و کمی تفت می‌دهیم. کرفس را بلند برش زده و با آب‌ و نمک می‌پزیم. بعد فویل را باز کرده و روغن به آن می‌مالیم و ران مرغ را داخل آن قرار می‌دهیم و روی آن به ترتیب اسفناج، گوشت یا سوسیس، فلفل رنگی، کرفس و پنیرپیتزا می‌ریزیم و آن را رول می‌کنیم و با فویل می‌پیچیم. زمان پخت به روش بن‌ماری حدود یک‌ساعت و نیم ولی در فر یک ساعت و 15 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد می‌باشد. بعد از پخت اگر آب داشت ابتدا آب اضافی را خارج می‌کنیم کمی از فویل را باز کرده تا روی آن سرخ شود. می‌توان با ماکارونی پخته‌شده این ترین را تزئین و سرو کرد.

/ 0 نظر / 6 بازدید