مرغ بریان هندی

مواد اولیه :

  • مرغ سه تکه
  • سیر له‌شده سه حبه
  • پیاز رنده‌شده یک عدد
  • دارچین یک قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه و قرمز از هر کدام یک تا دو قاشق چایخوری
  • نمک و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن یک پیمانه

 

تهیه:                                                                                                         

خوراک لذیذ هندی که همراه نان لواش سرو می‌شود. پیاز، سیر زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه و قرمز را با کمی نمک مخلوط و مرغ تکه‌شده را آغشته به این مواد کرده و دو سـاعت می‌گذاریم بماند. روغن را در ظرف درداری گرم کرده مرغ را در این روغن تفت می‌دهیم تا این‌که طلایی شود. (10 تا 12 دقیقه). سپس حدود پنج قاشق غذاخوری آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم 45 دقیقه مرغ را با در بسته می‌پزیم.

 

نیم پز کردن مرغ راه مناسبی است تا شما مطمئن باشید مرغ به خوبی مغز پخت می‌شود، بدون آنکه سطح روی آن بسوزد.

/ 0 نظر / 5 بازدید