کیک مغزها

مواد اولیه :

  • تخم‌مرغ سه عدد
  • شکر 200 گرم
  • ماست 150 گرم
  • روغن مایع 175 گرم
  • وانیل 1/8قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
  • خمیر مارسیپان و آرد از هر کدام 300 گرم
  • انواع مغزها (گردو، بادام، پسته، بادام هندی و تخمه آفتابگردان و...) به میزان لازم

 

طرز تهیه:                                                                        

 تخم‌مرغ، شکر، ماست، روغن مایع و وانیل را با همزن برقی خوب می‌زنیم تا تغییر رنگ دهد. آرد و بیکینگ‌پودر را مخلوط و یک بار الک کرده و روی مواد قبلی ریخته و دو دقیقه دیگر با همزن می‌زنیم. مواد را داخل قالب‌های کیک ریخته سطح روی آن را صاف می‌کنیم و در فری که از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد 30 دقیقه می‌پزیم. سپس روی توری قرار می‌دهیم تا از حرارت بیفتد. خمیر مارسیپان را به قطر سه میلی‌متر باز کرده و روی هر یک از کیک‌ها می‌کشیم. مغزها را به دلخواه چیده و با برس از مایع بریلو  روی آن می‌مالیم.

 نکته:

خمیر مارسیپان و بریلو یا پایپینگ ژل piping gel را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

/ 0 نظر / 3 بازدید