منگـن پلو

مواد اولیه :

  • برنج دو پیمانه
  • گوشت گوسفندی 200 گرم
  • گوجه‌فرنگی و پیاز از هر کدام یک عدد
  • قارچ هشت عدد
  • گردو خردشده یک پیمانه
  • شوید خردشده چهار قاشق غذاخوری
  • جعفری خردشده و نمک و کره از هر کدام دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و آب به میزان لازم

 

غذای کشور ترکیه

 

 

 

طرزتهیه:

 اگر می‌خواهید این غذا بیشتر باب میل شما شود می‌توانید از گردویی که برایتان در طرز تهیه نوشته شده استفاده نکنید.

برنج را شسته و با مقداری آب و نمک به مدت دو ساعت خیس می‌کنیم. سپس آن را پخته و آبکش کرده و با شوید مخلوط و دم می‌کنیم. کره را ذوب کرده و پیاز خردشده را در آن کمی تفت می‌دهیم تا نرم شود. گوشت را نگینی خرد کرده و به پیاز افزوده و خوب تفت می‌دهیم قارچ خردشده را اضافه کرده و تفت داده تا آبش کشیده شود. گوجه‌فرنگی را پوست‌کنده، خرد کرده و آن را هم به مواد می‌افزاییم. نمک و فلفل زده و هم می‌زنیم. در انتها جعفری و گردو را ریخته و هم زده و حرارت را خاموش می‌کنیم. این مواد را می‌توانیم با شوید پلو مخلوط نموده و بعد سرو کرد یا ابتدا پلو را در ظرف کشیده و با این مواد روی آن را تزیین کنیم.

 

 

/ 0 نظر / 12 بازدید