لازانیای مرغ و پنیرسفید

مواد اولیه :

  • لازانیا یک بسته
  • سینه مرغ و پیاز و فلفل دلمه ای از هر کدام یک عدد
  • پنیر سفید 100 گرم
  • رب گوجه‌فرنگی و نعنا خرد شده از هر کدام دو قاشق سوپخوری
  • قارچ 200 گرم
  • کره و آرد از هر کدام دو قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق مرباخوری
  • شیر دو و نیم پیمانه
  • فلفل و پنیر پیتزا به میزان لازم

 

طرزتهیه:                                                                                                                                                                                                                

لازانیا از جمله غذاهای ایتالیایی است که در میان خانواده‌های ایرانی جای خود را باز کرده و طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است  به همین خاطر تصمیم گرفتم طرز تهیه یک لازانیای خوشمزه با مرغ و پنیر سفید را به شما آموزش دهم. برای تهیه این غذا ابتدا پیاز را خردکرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم سپس قارچ خردشده را به آن اضافه کرده و با حرارت زیاد به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب قارچ‌ها کشیده شود. سینه مرغ خردشده را افزوده و کاملا با قارچ و پیاز مخلوط می‌کنیم. بعد از این‌که آب مرغ به طور کامل کشیده شد، فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه کرده، رب و نمک می‌ریزیم و هم می‌زنیم. در انتها نعنا و پنیرسفید خردشده را به مواد می‌افزاییم، هم می‌زنیم و از روی حرارت بر می‌داریم. ورقه‌های لازانیا را در مقداری آب و نمک پخته، آبکش می‌کنیم و آب سرد روی آن می‌ریزیم تا به هم نچسبند.

طرز تهیه سس سفید:                                                      

 ابتدا کره و آرد را تفت داده، شیر را ریخته و آنقدر هم می‌زنیم تا غلیظ شود و بعد نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. ظرف مخصوص فر را چرب کرده یک لایه لازانیا قرار داده، روی آن مایه مرغ و قارچ و روی آن سس سفید و کمی پنیرپیتزای رنده‌شده ریخته و این کار را تا سه مرحله ادامه می‌دهیم تا در انتها روی غذا برگه لازانیا، سس سفید و پنیرپیتزا باشد. سپس آن را در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم تا پنیرپیتزا طلایی شود.

/ 0 نظر / 3 بازدید