بلدرچین کبابـــی

مواد اولیه :

  • بلدرچین پنج تا شش عدد (یک کیلوگرم)
  • فلفل دلمه‌ای و پیاز درشت از هر کدام یک عدد
  • سس مایونز و آبلیمو از هر کدام دو قاشق غذاخوری
  • زعفران آب‌کرده یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:                                                                 

 بلدرچین این پرنده کوچک بسیار طعم خوشمزه‌ای دارد و از نظر پزشکی نیز سرشار از امگا3 و ویتامین‌های مختلفی از جمله A، B و C  است. برای همین حتما این کباب را در منزل تهیه نمایید. برای این کار بلدرچین‌ها را پس از شستن کنار می‌گذاریم تا آب اضافه آن گرفته شود. بعد پیاز و فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و با سس مایونز، نمک، فلفل، زعفران آب‌کرده و آبلیمو مخلوط کرده و بلدرچین‌ها را در این مایه می‌خوابانیم و به مدت چهار ساعت در یخچال می‌گذاریم. پس از طی شدن این مدت بلدرچین‌ها را به سیخ کشیده و روی آتش کباب می‌کنیم.

/ 0 نظر / 11 بازدید