قارچ پلو

مواد اولیه :

  • برنج چهار پیمانه
  • گوشت سردست یا ران بی‌استخوان و قارچ از هر کدام 500 گرم
  • زعفران دم‌کرده سه قاشق سوپخوری
  • پیاز خردشده و روغن از هر کدام نصف پیمانه
  • کره 50 گرم
  • آبلیمو دو قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:                                                                                                                

این پلوی خوشمزه به علت داشتن گوشت و قارچ از پروتئین بالایی برخوردار است. یک غذای جدید برای افرادی که می‌خواهند در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنند. حتما این پلو را تهیه کرده و میل کنید. ابتدا پیاز را با دو قاشق سوپخوری روغن تفت می‌دهیم. سپس گوشت‌های خردشده را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا سرخ شود. بعد از این‌که گوشت‌ها سرخ شدند، آب گرم اضافه کرده و در قابلمه را می‌گذاریم تا بپزد. اواخر پخت نمک، فلفل و زعفران به آن می‌افزاییم. بعد قارچ‌ها را شسته و درشت خرد می‌کنیم. در قابلمه‌ای کره را ریخته و بعد از این‌که آب شد، قارچ و آبلیمو را درون آن می‌ریزیم. پس از این‌که آب قارچ‌ها کمی کشیده شد، آن را به گوشت اضافه می‌کنیم. برنج را آبکش کرده و بعد از این‌که کف قابلمه کمی روغن ریختیم، برنج و مواد را به صورت لایه‌لایه ریخته و می‌گذاریم تا برنج دم بکشد.

/ 0 نظر / 9 بازدید