فیله مــرغ برشته

مواد اولیه :

  • فیله مرغ 300 گرم
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • آرد سفید چهار قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری سه قاشق غذاخوری
  • کورن‌فلکس یک و نیم پیمانه
  • نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه:                                                                                                                              

 این غذا به خاطر حالت سوخاری، مورد علاقه کودکان است. ابتدا فیله مرغ را به اندازه‌های دلخواه در آورده و به آن نمک و فلفل می‌زنیم. سپس آنها را اول در آرد سفید و بعد در تخم‌مرغ زده و در آرد سوخاری غلتانده و در کورن‌فلکس خردشده قرار می‌دهیم تا هر دو طرف آن آغشته شود. سپس در کمی روغن سرخ می‌نماییم. (با حرارت کم سرخ می‌کنیم تا مغزپخت شود.)

/ 0 نظر / 11 بازدید