موساکا

مواد اولیه :

  • گوشت چرخ‌کرده یک کیلوگرم
  • پیاز بزرگ یک عدد
  • بادنجان سرخ‌شده دو کیلوگرم
  • سیر دو حبه
  • پنیر گودا 150 گرم
  • رب گوجه‌فرنگی سه تا چهار قاشق غذاخوری
  • سس بشامل (شیر 750 میلی‌‌لیتر، خامه 200 گرم)
  • نمک، روغن و فلفل به میزان لازم

 

غذای کشور یونان

طرز تهیه:                                                                                                                           

سیر و پیاز را در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ‌کرده را اضافه می‌کنیم تا سرخ شود. پس از سرخ شدن گوشت، نمک، فلفل، رب گوجه‌فرنگی و نصف فنجان آب اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا سس جا بیفتد. در ظرف مخصوص فر به صورت لایه‌لایه گوشت آماده شده را می‌ریزیم و بادنجان‌های سرخ‌شده را روی آن قرار می‌دهیم و سس بشامل را روی آن ریخته در انتها پنیر را روی تمام مواد می‌ریزیم و در صورت تمایل کمی فلفل روی پنیر می‌زنیم.

برای سس بشامل؛ شیر و خامه را با هم می‌جوشانیم تا مایع یک‌دستی حاصل شود. (در صورت تمایل آرد هم اضافه می‌کنیم.)

می‌توانید قبل از اضافه کردن پنیر یک لایه سیب‌زمینی نیز اضافه کنید.

/ 0 نظر / 10 بازدید